Form cover
Page 1 of 2

Formularul Mentorului

Vă mulțumim pentru exprimarea interesului în a deveni mentor în cadrul Programului de ghidare profesională MentorMe JobAccelerator 3.0. 

Programul de mentorat are scopul de consiliere, orientare în carieră, dezvoltare personală și profesională a tinerilor, cu suportul mentorilor cu experiență internațională.

Componentele cheie ale programului „MentorMe JobAccelerator 3.0” sunt

I. curs online- minim 500 de tineri vor beneficia de module educaționale în format video, ce abordează subiecte precum orientarea în carieră, managementul și dezvoltarea carierei, evaluarea și planificarea activității de angajat sau manager de echipă;

II. sesiuni de mentorat- 120 de tineri din medii dezavantajate, vor fi ghidați pe întreaga perioadă a proiectului, de mentori originari din R. Moldova cu experiență internațională;

III. forum-uri- 150 de tineri, din 3 regiuni strategice din R. Moldova (nord, centru, sud), vor fi invitați offline, în cadrul a 3 forumuri cu accent pe orientare în carieră;

IV. workshop-uri- 25 dintre participanți vor fi invitați offline, în cadrul a 5 workshop-uri cu accent pe managementul și dezvoltarea carierei la locul de muncă. 

Solicităm suportul vostru în desfășurarea componentei II. sesiuni de mentorat.

Printre subiectele de discuție dintre mentori și beneficiari sunt: consilierea, orientarea și dezvoltarea în carieră, integrarea în societate, aprofundarea cunoștințelor însușite în cadrul cursului online, share de experiență, oportunități pentru dezvoltare personală, căutarea unui loc de muncă, dezvoltarea unui CV, simularea interviului de angajare.


Perioada activităților: septembrie- noiembrie 2023.


Timp acordat: sugerăm ca mentorii să discute cu beneficiarii cel puțin cel puțin în cadrul a minim 3 sesiuni, de 30 min. Discuțiile pot fi atât tête-à-tête, cât și prin google meet, zoom, facebook etc., în dependență de disponibilitatea și preferințele mentorului și ale beneficiarului.

Important! Dragi mentori, Vă comunicăm că informația furnizată prin intermediul prezentului formular este strict confidențială și protejată prin prisma Legii nr.133//2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
Răspunsurile dvs. ne vor ajuta să adaptăm maximal posibil conecțiunea dintre mentor și beneficiar în baza intereselor comune.

Vă mulțumim pentru timpul și efortul depus în completarea acestui formular.

Cu respect,
Echipa MentorMe

Informatii personale

Vă rugăm să furnizați un link către profilul dvs. LinkedIn, Facebook și Instagram (necesare pentru tag în social media)

Pe care segmente ați fi disponibil/ă să vă implicați?

Pe care segmente ați fi disponibil/ă să vă implicați?

Vă rugăm să furnizați o poză de profil pentru banner social media.

Vă rugăm să furnizați un CV dacă îl aveți disponibil

Care sunt așteptările pe care le aveți de la program?

Dacă ai fost mentor în edițiile precedente, în ce măsură sunteți mulțumit de proiect? Apreciem orice sugestii de îmbunătățire a proiectelor noastre.